Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
August 6, 2024

Boligflow Integration

Boligflow er et digitalt ejendomsadministrationssystem designet til at lette det administrative arbejde for ejendomsinvestorer og ejendomsadministratorer.

Med Boligflow kan ejendomsinvestorer – og administratorer effektivt håndtere opgaver relateret til lejeren. Det gælder alt fra oprettelse, registrering og indflytning til daglig drift med opkrævning og regulering af husleje samt opsigelser og fraflytning. Boligflow er designet til at automatisere disse processer, og dermed reduceres den administrative arbejdstid.

"Vi har oplevet arbejdet med integrationen som en professionel proces, hvor det er tydeligt at folkene bag Propbinder har prøvet at bygge denne type løsninger før. Vi er spændt på at følge den fremtidige udvikling i systemet og er glade for, at de to systemer nu er integreret. Vores kunder får endnu bedre muligheder for at effektivisere endnu en del af arbejdet med deres ejendomme." Tommy Frøkjær, direktør Boligflow.

Boligflow tilbyder et klart overblik og sikrer, at alle processer kører automatisk og korrekt. Dermed får ejendomsinvestorer og ejendomsadministratorerne tid og ro til at fokusere på andre aspekter af forretningen.

Integrationen mellem Boligflow og Propbinder er et vigtigt skridt i arbejdet for en mere moderne og effektiv ejendomsbranche, og taler ind i Propbinders vision:

”Vores vision har hele tiden været at blive den foretrukne platform til at håndtere lejerkommunikation, effektivisere kommunikationen på ejendommene samt at lette arbejdet med rekvisitioner på ejendomme – samarbejdet her er i høj grad med til at understøtte dette.” Kim Andersen, kommerciel direktør, Propbinder

Integrationen er nu tilgængelig i Propbinder som en hjælp og ressourcebesparende løsning til Propbinders kunder.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO