Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
August 15, 2024

norhjem administration samarbejde

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt spændende samarbejde mellem norhjem administration og Propbinder.

Norhjem administration står for ejendomsadministrationen samt udlejning af en lang række boliger til bl.a. studerende og private lejere. Forretningens kernefokus er lejeren og at kunne yde den bedste service lige fra indflytning til fraflytning. Dette sikres ved at tilbyde moderne boliger og være synlige på ejendommene, hvor driftsansvarlige har deres daglige gang. På den måde skaber norhjem administration tryghed og god kontakt med lejerne.

”Vi er meget glade og stolte over, at norhjem administration har valgt at integrere Propbinder i deres administrationsforretning til at effektivisere og digitalisere administrationen og ejendomsdriften af deres kunders ejendomme. Deres engagement i at levere de bedste lejeroplevelser harmonerer perfekt med Propbinders vision og digitalel øsning" siger Kim Andersen, kommerciel direktør i Propbinder.

Samarbejdet mellem norhjem administration og Propbinder markerer et vigtigt skridt i arbejdet for at digitalisere og optimere ejendomsdriften for norhjems administration. Med Propbinders AI-drevne platform vil norhjem administration nu kunne tilbyde en endnu mere effektiv løsning til deres administratorer, driftsansvarlige og lejere.

”Med Propbinder kan vi nu tilbyde vores medarbejdere og lejere en endnu mere strømlinet kommunikation og bæredygtig ejendomsdrift. Vi ser frem til at se de positive resultater af samarbejdet" siger Thomas Elefsen, adm. direktør i norhjem administration. 

Hvad opnår Norhjem ved samarbejdet med Propbinder?

Effektivisering: Automatiseringen af de administrative opgaver frigiver tid og ressourcer.

Bæredygtighed: Indsigt i ejendommens data gør det muligt at implementere grønne tiltag på ejendommene.

Forbedret kommunikation: Centralisering af al kommunikation både med lejere og internt skaber gennemsigtighed og dokumentation for alle parter.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO