Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
September 12, 2024

Velkommen til Ordrestyring som ny integrationspartner!

Velkommen Ordrestyring til Propbinders Partnerprogram!

Vi er glade for at kunne byde Ordrestyring velkommen som vores nyeste integrationspartner!

Ordrestyring er en dansk IT-platform, der hjælper virksomheder, særligt inden for håndværks- og servicebranchen, med at administrere arbejdsopgaver og ressourcer.

Platformen samler opgavestyring, tidsregistrering, fakturering og dokumentation i én brugervenlig løsning, der gør det nemt for virksomheder at effektivisere arbejdsprocesser og minimere administrativ arbejdstid. Via integrationen kan leverandører, med få klik, overføre sager fra Propbinders Leverandørportal til Ordrestyring. Herefter udveksles data automatisk, hvilket sikrer, at alle opdateringer – som ændringer i status, ny dokumentation eller kommunikation synkroniseres mellem platformene, uden behov for manuelle indtastninger. Integrationen sikrer også, at faktureringen fra leverandører altid er korrekt. Fakturanummer, PO-nummer og andre nødvendige informationer bliver automatisk påført fakturaen, hvilket reducerer risikoen for fejl og sikrer en præcis og effektiv faktureringsproces.

Sammen med Ordrestyring har vi skabt en løsning, der samler alle sagsoplysninger ét sted, og som sikrer, at ejendomsselskaber og håndværkere kan arbejde nemt og effektivt sammen.

Oplev, hvordan integrationen kan optimere jeres daglige drift og sikre, at I altid har de nyeste opdateringer lige ved hånden.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO