Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
August 28, 2024

Propbinder styrker teamet med erfaren ejendomsprofil

Steffen Freddie Lange, tidligere kundechef hos Newsec, tiltræder stilling i Propbinder for at styrke kunderelationerne og drive projektledelsen af de største kundegrupper.

Med 15 års erfaring fra ejendomsbranchen bringer Steffen en stor indsigt med sig inden for kunderelationer, leverancer og udviklingsprojekter, hvilket gør ham til den rette profil til at håndtere Propbinders voksende kundeportefølje og sikre en høj kundetilfredshed.

"At få Steffen med i Propbinder ser jeg som en kæmpe mulighed for både virksomheden og vores kunder. Han kender branchen, kundegrupperne og processerne, og med sin ekspertise vil han styrke Propbinder og skabe værdi gennem innovative løsninger til vores kunder," udtaler Carsten Rasmussen, CEO, Propbinder.

Indgående kendskab til ejendomsbranchen

Spurgt om sin motivation for den nye rolle, udtrykker Steffen, at han brænder for at gøre ejendomsadministration og drift så effektiv og simpel som muligt – med særligt fokus på digitalisering og optimering af processer.

Gennem sin tid som regnskabsansvarlig i By og Havn, sit tidligere arbejde med udviklingen af Carlsberg-byen og administrationen af de største internationale kunder hos Newsec, har Steffen opbygget et omfattende kendskab til ejendomsbranchen. Denne erfaring gør ham til en værdifuld ressource for Propbinder, der nu står endnu stærkere i videreudviklingen af platformen og leveringen af de bedste løsninger til virksomhedens kunder.

Historien bag: Fra byggepladser til investor

Steffens passion for ejendomsbranchen begyndte allerede som barn, hvor han fulgte sin far på byggepladserne og blev fascineret af processerne bag byggeriet. Han så, hvordan et projekt kunne vokse fra idé til færdigt byggeri – oplevelser, der plantede frøene til en livslang interesse for udvikling og administration af ejendomme.

I dag er Steffen ikke kun en erfaren leder inden for branchen, men også selv en aktiv investor i ejendomme. Han har en dyb forståelse for, hvad det kræver at drifte og administrere ejendomme – erfaringer, som han nu bringer med sig til Propbinder.

”Der er en udvikling og et oprør i gang i branchen, og jeg ser et stort potentiale i Propbinder. Med de rette forretningsgange, det rette mindset og et øget fokus på digitalisering kan vi nå rigtig langt. Jeg ser frem til at blive en del af teamet og være med til at sætte mit præg på Propbinder.”

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO